Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
peterbee - 20-04-2022 13:47:27
Huishouden & Energie

Collectief zonnepanelen rabobank voorjaar 2022

Ik heb ook panelen gekocht bij deze firma, toen via de vereniging eigen huis .

panelen zijn uiteindelijk wel geplaatst, maar niet door de firma zelf, maar door een aantal niet nederlandssprekende monteurs.

solarnrg lijkt mij dan alleen een kantoorbedrijfje, welke voor daadwerkelijke werkzaamheden losse monteurs in huurt.
en die een hoop werk haalt uit collectieve inschrijvingen.  maar net zoals wij deze graag door hem laten uitvoeren vanwege  de lage prijs, wil solarnrgg deze ook zo goedkoop mogelijk laten uitvoeren door zo goedkoop mogelijke derden.  en aangezien zij ook wel weten dat ze goedkoop zijn gokken  zij erop dat de gemiddelde nederlander erg veel geduld heeft.  en voor de lage inschrijfprijs moet u zich realiseren dat u niet voor een dubbeltje op de eerste rang zit.

gezien het wereldwijde tekort op de chip-markt zou het ook zomaar kunnen zijn dat er bijvoorbeeld een tekort is aan omvormers.

feit blijft wel dat solarnrg niet uitblinkt in communicatie.