Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 22-04-2022 16:02:42
Winkels & Webshops

Onheuse bejegening jumbo-supermarkt

ik ben blij dat het hier om een legeflessenautomaat gaat. stel je voor dat de ingangsdeur in storing was en deze niet open kon. had je zomaar een proces aan je broek omdat je een essentiële winkel dicht houd. 


of stel je voor dat  een stroomstoring is en het verkeerslicht is uitgevallen. oversteken mag alleen bij groen licht, maar als het licht niet werkt mag je dan ook niet oversteken? oei, en laatst de storing bij de ns. stel dat je een kaartje had en niet kon reizen. je word belemmerd in je vrijheid, ook tegen de wet.

het is heel simpel. de wet is niet zo star dat overmacht niet zou kunnen of mogen. en jumbo neemt normaal gesproken altijd lege flessen aan, dus ze doen niets illegaals. overmacht gebeurd. niemand vraagt daar om en het overkomt je. een monteur is niet binnen 5 minuten aanwezig. systemen zijn ook zo ingericht dat je handmatig niets kan doen. geld uit de kassa halen geeft kasverschillen. flessen worden geregistreerd bij verkoop en bij inleveren, aangezien het statiegeld verrekend moet worden. dat gaat buiten de jumbo om. flessen die niet via de automaat gaan worden dus niet verrekend en kunnen ook niet terug gestuurd worden.

eigenlijk een schande om je hier zo druk over te maken en zelfs om te gaan roepen. tegen het autistische aan. het leven bestaat uit gelukjes en tegenslagen. tegenslag waar je niets aan kan doen moet je gewoon accepteren. en of dat nu een kapotte flessenautomaat is, een uitverkocht concert waar je graag heen wilde gaan, je fiets die een platte band heeft of wat dan ook, het is jammer, je kan niemand er op aanspreken (op diegene na die de automaat kapot heeft gemaakt, die de laatste kaartjes gekocht hebben of die een spijker is verloren waar je overheen reed) en je leven neemt geen dramatische wending.