Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 25-04-2022 12:54:00
Winkels & Webshops

Onheuse bejegening jumbo-supermarkt

N.a.v. diverse reacties toch nog dit: @wendel707 wil statiegeldflessen inleveren en dat lukt niet door een storing. en een storing kan voorkomen. gevraagd wordt om dat handmatig te doen hetgeen kennelijk wordt geweigerd. er wordt bezwaar gemaakt en als reactie wordt onder meer gesteld: doe ze maar in de afcalglasbak.

en dat roept dan toch echt vraagtekens op. stel dat bedoelde flesjes ook in dezelfde super zijn gekocht (hetgeen mij niet onwaarschijnlijk lijkt maar dat is dan mijn gedachtengang), dan blijft het eerder wel betaalde in de kas van de bedoelde winkelier. het is dan wel is waar, ook naar ik aannneem een relatief klein bedrag maar toch is het advies om ze in de glasbak te gooien dan te zie als bijv. een vorm van ongerechtvaardigde zelfverrijking of anders gezegd, wel is waar een klein bedrag 'wordt dan wel achterover gedrukt'.