Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

agapon1951
agapon1951 - 25-04-2022 20:35:12
Winkels & Webshops

Onheuse bejegening jumbo-supermarkt

Komt mij meteen de vraag op hoe je dit dan gaat verrekenen bij de kassa??? de medewerker weigert terecht, immers het verrekenen gaat bij de kassa en niet anders. of u heeft zich gepikeerd getoond en daar kwam de reactie (terecht) van de zijde van de winkel, eruit willen geen schreeuwende klanten. als deze logica u uw begrip te boven gaat, zou ik als winkelmedewerker hetzelfde doen. stemverheffingen doe je maar thuis en zet niet personeel wat er niets aan kon dat een apparaat tijdelijk te kakken, want zij zijn het niet die voor schut staat u staat voor schut door de onverdraagzame houding en eisen te stellen die echt nergens op slaan. .
u had kunnen vragen wanneer ze weer ingeleverd konden worden, dan u naar alle waarschijnlijkheid een net antwoordt verkregen.
dan was ook aan de wettelijke verplichtingen voldaan, immers u kan inleveren wanneer de mankementen zijn verholpen. uw eigen gedrag is nou niet bepaald volwassen te noemen. sterkte en hoop dat u er de lessen uit zult leren in vervolg anders aan te pakken en met respect vooor elkaar door eerst de redenen te vragen i.p.v. direct eisen te stellen.