Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Pi
Piet Spruit - 28-04-2022 17:59:51
Voeding & Gezondheid

Huisartsenpost niet te bereiken door 0900-nr

Dit gaat over huisartsen wat ik zeer a-sociaal vind zo krijg je dat mensen ten onrechte 112 gaan bellen! maar wat ik nergens in dit forum tegenkom is dat het bij de politie op de zelfde manier gaat! alleen bij spoed 112 of anoniem 0800 is het (ineens) gratis. ik heb deze vraag voor gelegd aan de politie en kreeg dit antwoord:

geachte heer,


 vriendelijk bedankt voor uw e-mail.


 


jaarlijks wordt de politie ruim 4.650.000 keer gebeld. om oneigenlijk gebruik tegen te gaan is er besloten een klein bedrag in rekening te brengen voor 0900 - 8844 (wel polite, maar geen spoed).


of dat deze situatie veranderd en zo ja wanneer is niet bekend.


 


ik wens u een prettige dag toe.


 


met vriendelijke groet,


politie| regionaal service centrum

nu krijg je dus mensen die dan maar 112 bellen; zo als ik omdat, ik principiele weiger extra te betalen voor als ik de politie bel ik denk dat er geen land in de wereld is die mensen extra laat betalen als ze de politie bellen. misschien kan kassa hier aandacht aan besteden?