Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 28-04-2022 18:18:33
Geldzaken & Recht

Abbonement na proefles

Men stelt dat u overeenkomsten zou hebben getekend en men zal die dan ook als bewijs moeten toezenden. dat is dus even afwachten en zodar dit bij u arriveert, controleer dan heel goed of er inderdaad sprake is van ondertekening door u! incasso dus in ieder geval vooralsnog negeren en indien zij afkomstig zijn van een incassobureau behoeft u in beginsel ook niets te doen maar is het wel zinnig om dan daar te vragen: waar is het bewijs?

eerst als er een echte deurwaarder zou komen men mert een exploit voor een zitting is het wel van belang om datn te reageren naar de kantonrechter ter voorkoming van een 'bij verstek'veroordeling 'die dan op de loer kan liggen'. samengevat: wie eist bewijst en zo er sprake zou zijn van 'gesjoemel met onderkening' kunt u ook aangifte doen strafrechtelijk.