Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 28-04-2022 18:24:47
Geldzaken & Recht

Abbonement na proefles

Op de website staat niet bij gratis-proefweek dat je aan een jaarcontract vastzit.
er staat: wil jij vrijblijvend kennismaken met society fitness? vul het formulier en wij nemen zo z.s.m. contact op!
en jullie zouden contracten hebben getekend. jullie hebben niets getekend?
https://societyfitness.nl/gratis-proefweek/" target="_blank">https://societyfitness.nl/gratis-proefweek/
in de algemene voorwaarden staat:
artikel 3: lid worden/inschrijven
3.1 lid worden bij societyfitness kan door inschrijving op de volgende wijze: a. door het verzenden van een volledig ingevulde digitale inschrijving via de website van society fitness (www.societyfitness.nl).
3.2 door de inschrijving door het lid als bedoeld in artikel 3.1 en het ophalen van de societyfitness (kluis) sleutel met behulp van een legitimatiebewijs waaruit blijkt dat de inschrijving door of ten behoeve van het lid is geschied, komt de lidmaatschapsovereenkomst tot stand.
neem eens contact op met consuwijzer. dat je door inschrijving voor een gratis proefweek lid wordt, hoort volgens mij op de pagina te staan waarop je je aanmeldt. want nu weet je van niets.
https://www.consuwijzer.nl/contact#:~:text=bel%20ons%20op%20070%20756,zelf%20betaalt%20u%20niets%20extra." target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/contact#:~:text=bel%20ons%20op%20070%20756,zelf%20betaalt%20u%20niets%20extra.