Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 03-05-2022 08:38:20
Vakantie & Reizen

Hoteljaarkaart

Je denkt toch niet dat je voor €109,95 het hele jaar gratis in een hotel kunt overnachten? 
lees de voorwaarden:
https://www.hotelbon.nl/algemene-voorwaarden" target="_blank">https://www.hotelbon.nl/algemene-voorwaarden
artikel 3:
3.
volgens de hotelbon formule kan er gratis in hotels worden overnacht onder de voorwaarde dat ontbijt- en dinerkosten in het hotel worden besteed. 

met de hotelbon jaarkaart kan een jaar lang onbeperkt gebruik worden gemaakt van de hotelbon formule. de hotelbon jaarkaart geeft recht aan twee personen om gedurende een jaar een gratis tweepersoons hotelkamer gedurende 1 tot een door het hotel bepaald gemaximeerd aaneengesloten nachten te boeken in een hotel dat in de hotelgids en op de website is opgenomen. hoeveel nachten er in een bepaald hotel verplicht moeten worden geboekt, is in de hotelgids vermeld en op de website opgenomen. ook bij de hotelbon jaarkaart geldt als voorwaarde voor gebruik dat er een minimum bedrag (in de hotelgids en op de website vermeld en door het hotel vastgesteld) aan ontbijt en diner (tenzij anders vermeld) in het hotel wordt besteed. dit is exclusief extra's zoals dranken, sigaretten, enz. de minimumbestedingen zijn per persoon en per dag vermeld.