Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 06-05-2022 08:18:03
Huishouden & Energie

Dakrenovatie woningvereniging zonder overleg met enige koper woningblok

Als de daken en dakgoten van de huurwoningen vervangen worden, dan zal de kwaliteit van de daken niet meer geweldig zijn.
mogelijk lekkages, dakpannen die snel van het dak waaien etc. 
heb je gevraagd aan de uitvoerder wat er precies aan de daken gaat gebeuren? 
een nieuwe dakgoot lees ik. heb je gevraagd daar aan mee te kunnen doen? een stukje dakgoot kost niet een vermogen en mogelijk is jouw dakgoot ook aan vervanging toe en dan ben je in 1 keer klaar.
en wat doen ze met het dak? nieuwe latjes voor de dakpannen, zwarte isolatiefolie? nieuwe dakpannen?
het dak isoleren gaat meestal aan de binnenkant. aan de buitenkant blijft dan alles gelijk.
let ook eens op het uiterlijk van het huizenblok. als je daar tussen zit met oude dakpannen, is geen fraai gezicht. zeker niet als je het huis op den duur wilt verkopen.
vraag een offerte aan de uitvoerder hoeveel het kost als je mee wilt doen. misschien valt de prijs mee en dan is je dak weer in prima staat. je klaagt nu over eventuele lekkages. maar als met een aantal jaar jouw dak vervangen moet worden dan kun je het omgekeerde verwachten. dan zit je aan de woningen van de woningbouw.