Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sw
swat1500 - 06-05-2022 11:00:48
Huishouden & Energie

Dakrenovatie woningvereniging zonder overleg met enige koper woningblok

Uw vraag nogmaals gelezende hebben zou het kunnen dat u een rijtjes woning hebt en dat de overige woningen in uw rijtje eigendom van de wv zijn.
ook dan kan er nog sprake zijn van een vve maar ook van individueel eigendom. in het laatste geval dienen bij dit soort werkzaamheden de eigenaren van de aangrenzende woningen, in dit geval dus de wv, met u in contact te treden over de te verrichten werkzaamheden. zeker nu kennelijk uw dak niet vervangen of aangepast gaat worden en vooral omdat de werkzaamheden niet verricht kunnen worden zonder uw grond of eigendom te betreden. u moet daarvoor immers  toestemming geven.
voor alle partijen is het beter als u daar onderling uit kunt komen.
in het slechte geval zult u de wv en uitvoerder duidelijk te kennen moeten geven dat zij geen toestemming hebben uw grond en eigendom te betreden en veranderingen in de huidige situatie morgen aanbrengen. u zult dan wel juridische bijstand nodig gaan hebben want de wv zal ongetwijfeld een procedure starten.