Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Thecla58
Thecla58 - 06-05-2022 12:00:12
Huishouden & Energie

Dakrenovatie woningvereniging zonder overleg met enige koper woningblok

Hier in de wijk waar ik woon is de woningbouwvereniging ook bezig met het vervangen en isoleren van hun woningarsenaal. tussen de huurwoningen zitten ook enkele koopwoningen. als de eigenwoningbezitters niet mee wilden doen (uiteraard op eigen kosten) dan zijn de daken van fe huurwoning netjes afgewerkt en kun je duidelijk zien wat een huurwoning en wat een koopwoning is. want van de laatste is het dak een cm of 20/30 lager.

ik zou toch nog even met de wbv c.q. aannemer en vragen wat fe kosten zijn als je toch mee wil doen. ter informatie: een van de woningeigenaren die ik ken, had hier navraag naar gedaan en dat zou op een kostenpost van 20.000 € komen inclusief zonnepanelen.

de hemelwaterafvoer wordt uiteraard weer terug geplaatst. het is bij rijtjeshuizen zo dat de dakgoten vaak aaneengesloten zijn. dus ze gaan heus niet jouw goot verwijderen en er niets voor terugzetten.