Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 09-05-2022 16:30:30
Geldzaken & Recht

Werkgever betaald proefperiode niet

Dus je hebt een aangetekende brief gestuurd. daar heb je niets op gehoord. heb je er wel een termijn in gezet voor waanneer de ex- werkgever moest reageren?
lees deze info van het juridisch loket:
https://www.juridischloket.nl/werk-en-inkomen/arbeidsvoorwaarden/werkgever-betaalt-loon-niet/#:~:text=neem%20contact%20op%20met%20uw,zo%20snel%20mogelijk%20te%20betalen." target="_blank">https://www.juridischloket.nl/werk-en-inkomen/arbeidsvoorwaarden/werkgever-betaalt-loon-niet/#:~:text=neem%20contact%20op%20met%20uw,zo%20snel%20mogelijk%20te%20betalen.
als je ex-werkgever niet reageert, dan zul je naar de rechter moeten. het bedrag wat je nog krijgt zal niet heel hoog zijn, mogelijk gokt hij er op dat je het laat zitten. naar de rechter gaan is duur. 
info:
https://www.rechtspraak.nl/naar-de-rechter/kosten-rechtszaak/griffierecht/paginas/griffierecht-kanton.aspx" target="_blank">https://www.rechtspraak.nl/naar-de-rechter/kosten-rechtszaak/griffierecht/paginas/griffierecht-kanton.aspx