Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Menzis wijst spraakcomputer vibe af. onze zoon mag niet praten!

Het probleem zal hier zijn of hetgeen u wenst mogelijk is op basis van uw verzekeringspolis  resp. aanvullenbde polissen.en in dat geval is de afwijzing m.i. niet onlogisch.

het lijkt mij in deze kwestie meer zinvol om bij uw gemeente na te gaan of hiervoor een pgb beschgikbaar is of andere vergoedingsmogelijkheid. u kunt daarvoor ook advies vragen bij een organisatie voor sociale en maatschappelijkje hulpverlening. mogelijk is dit ook een adres waar u nader advies kunt krijgen indien bij u nog onbekend https://www.downsyndroom.nl/" target="_blank">https://www.downsyndroom.nl/  indien u van mening bent dat men dit vanuit menzis op basis van de polisvoorwaarden wel zou moeten vergoeden kunt uiteraard ook altijd een klacht indienen en zie dan: http://www.skgz.nl" target="_blank">http://www.skgz.nl

 het lijkt mij evenwel dat er andere en mogelijk effectievere wegen zijn om hiervoor ondersteuning te krijgen als hiervoor al aangegeven. ik hoop voor u dat het op die wijze lukt omdat een en ander uiteraard uitermate vervelend is en sterkte gewenst.

ps. heeft u hierover ook contact gehad met de school/onderwijsinstelling van uw zoon? mogelijk kan men u daar ook helpen.