Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
pebk - 13-05-2022 16:16:27
Garantie & Verzekeringen

Menzis wijst spraakcomputer vibe af. onze zoon mag niet praten!

mochten de bovengenoemde oplossingen niet baten, dan zou u ook crowdfunding kunnen proberen. persoonlijk heb ik er geen ervaringen mee, maar je hoort vaak dat mensen met hartverscheurende verhalen zoals het uwe het soms wel voor elkaar krijgen.

een site waar verschillende faciliterende organistaties te vinden zijn is deze: https://top10crowdfund.nl/" target="_blank">https://top10crowdfund.nl/.

let op, het zijn commerciele acties en ze pikken ook een graantje mee voor hun service. en niet alle platforms staan particuliere initiatieven toe.

tip: laat uw tekst even op taalfouten corrigeren door een bekende.
tip 2: het is ook niet netjes om termen als "niet waardig genoeg voor menzis" te bezigen. die wekken weerstand op. menzis is gewoon een commerciele organisatie die puur rationeel bepaalt of u de vergoeding krijgt die bij uw verzekering past. uw interpretatie daarvan is uw persoonlijke mening.