Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Wo
Wonderbox Nederland - 16-05-2022 10:51:23
Winkels & Webshops

Wonderbox.... malafide organisatie??

beste wimfried van kesteren,


bedankt voor uw review, helaas hebben wij uw review niet eerder voorbij zien komen.


helaas krijgen wij geen melding als er iets over ons geschreven wordt via deze weg.


vanaf 1 maart 2022 hebben wij een nieuwe website wat er voor zorgt dat het momenteel drukker is dan dat wij hadden verwacht, wat als gevolg geeft dat het langer duurt voor u een reactie ontvangt. daarvoor willen wij u graag onze oprechte excuses aanbieden.


de beschuldiging dat wij bedrijven inhuren om reviews te schrijven is per definitie niet correct trustpilot heeft hier overigens een policy over dat dit niet mogelijk zou moeten zijn. verder is via google ook een review beoordeling te vinden, daar zijn op het moment van schrijven 324 reviews te vinden.


de nieuwe website biedt mensen de mogelijkheid om onbeperkt te verlengen of om te ruilen via de eigen omgeving van de consument.


wij zouden u graag verder helpen, helaas kunnen wij via ons mailsysteem geen mail vinden onder de vermelding van uw naam, anders hadden wij u graag geholpen en u van een juist antwoord te voorzien.


inmiddels hebben wij diverse nieuwe mensen aangenomen om ervoor te zorgen dat wij onze service kunnen verbeteren en dat wij consumenten sneller en beter van dienst kunnen zijn.


 


met vriendelijke groet,


het customer service team van wonderbox