Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 21-05-2022 08:52:23
Huishouden & Energie

Druk verlies ketel raadsel.

Ik heb (vorig jaar) een jaar lang hetzelfde probleem gehad, iedere week bijvullen en dat werd steeds vaker, uiteindelijk iedere dag. aantal keren het installatiebedrijf er bij gehad, maar hebben niets gevonden. het expansievat werd goed bevonden.

zelf heb ik alle leidngen nagelopen, met name de koppelingen, maar niets gevonden. ook aan alle radiatorknoppen gedraaid en gevoeld, maar nergens water geconstateerd.
de dag dat ik ze weer belde, had ik 's morgens bijgevuld en hij was 's middags al weer leeg.
bij mij bleek het uiteindelijk toch aan het expansievat te liggen.

check ook alle leidingkoppelingen en knoppen.

lees dit ook even door https://radar.avrotros.nl/forum/overig-huis-tuin-f90/waterdruk-van-c-v-ketel-loopt-steeds-terug-t88907.html" target="_blank">https://radar.avrotros.nl/forum/overig-huis-tuin-f90/waterdruk-van-c-v-ketel-loopt-steeds-terug-t88907.html