Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 29-05-2022 09:23:23
Huishouden & Energie

Btw verlaging energie. wat betekent dat?

Zoals ik het hier lees heeft de verlaging betrekkng op de gehele rekening  (bron https://pure-energie.nl/kennisbank/btw-op-energie/" target="_blank">https://pure-energie.nl/kennisbank/btw-op-energie/  met aantekening dat normaliter btw de gehele factuur betreft. https://sumup.nl/facturen/woordenboek/btw/" target="_blank">https://sumup.nl/facturen/woordenboek/btw/
dit betekent het voor jou 

het verlagen van de btw op energie heeft invloed op jouw energierekening. zodra de exacte invulling van deze maatregel definitief is, zullen wij hierover informeren op onze website. in ieder geval zal een btw verlaging een gunstig effect hebben op je energierekening. beter gezegd; voor de mensen die direct de gevolgen van de hoge marktprijzen merken, zal de extra maatregel zorgen voor een minder sterke stijging van de jaarlijkse energiekosten'.