Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Mabelle
Mabelle - 31-05-2022 09:00:45
Vakantie & Reizen

Online inchecken tui

De medewerkers hebben gelijk, het staat ook duidelijk vermeld op hun site. gewoon de tijd nemen om alle informatie die op hun site staat, goed door te lezen.


online inchecken als je vanuit of naar nederland vliegt 


controleer hieronder of je de mogelijkheid hebt om online in te checken als je van of naar nederland vliegt. de onderstaande tabellen zijn uitsluitend van toepassing op tui nederland-vluchten (or-vluchtnummers). reis je met een andere luchtvaartmaatschappij, raadpleeg dan de website van de maatschappij.


voor aruba, bonaire, curacao, cuba, dominicaanse republiek, finland, griekenland, jamaica, mexico, verenigde staten en suriname geldt
online inchecken is niet mogelijk.
tui fly services reserveren is mogelijk in combinatie met je paspoortgegevens* 

*bij het reserveren van je voorkeursstoel of tui fly services moet je je paspoortgegevens invoeren. dit is voor je bestemming verplicht en verzamelen we op voorhand om je een snellere service te kunnen bieden bij de incheckbalie op de luchthaven. 

https://www.tui.nl/vliegtickets/services/inchecken/" target="_blank">https://www.tui.nl/vliegtickets/services/inchecken/