Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

drevil
drevil - 01-06-2022 12:24:24
Elektronica & TV

Kan ziggo zomaar tv. schenken aan nieuwe klanten en oude klanten niets

gewoon zorgen dat je een nieuwe klant bent. de klant, dat is degene die de factuur betaald. dat is niet gebonden aan het adres. wanneer je samen woont, kan je het contract na een jaar opzeggen. je partner neemt dan een abonnement. na een jaar zeg je het weer op en neem je zelf een abonnement. zo ben je altijd verzekerd van de nieuwste apparatuur en profiteer je ieder jaar van de welkomstaanbieding. zorg er wel voor dat er ook van een ander rekeningnummer wordt geïncasseerd.


 


aanvulling:


 


overigens: volgens mij is het niet ziggo die een gratis tv bij een abonnement geeft, maar loopt dit via een 3e aanbieder. ik zou daar persoonlijk goed mee opletten, van tevoren goed de recensies lezen over deze partij en de kleine lettertjes met een vergrootglas doornemen!