Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
pebk - 03-06-2022 11:08:40
Winkels & Webshops

Biqqelz webshop incasseert wel maar levert niets

Mooie website is dit...

volgens mij voldoet dit niet aan het consumentenrecht. werken met richtprijzen, het risico bij de klant leggen van het wel of niet op voorraad hebben.


ik heb artikelen besteld uit een rubriek waarin is vermeld dat de aangegeven prijzen richtprijzen zijn en heb mijn betaling gelijk overgemaakt. loop ik dan geen risico meer dat de prijzen alsnog verhoogd worden en ik eventueel moet gaan bijbetalen?
nee, helaas werkt het niet zo. wanneer de bestelde artikelen uit voorraad geleverd kunnen worden is de vermelde prijs de definitieve prijs. maar wanneer de bestelde artikelen niet uit voorraad geleverd kunnen worden, moet er een nieuwe bestelling bij de leverancier worden geplaatst en is het risico op koersverschillen altijd aanwezig. moeten hierdoor de prijzen worden verhoogd, dan mag biqqelz webshops deze verhoging aan u doorberekenen en bent u verplicht deze te betalen. het herroepingsrecht en het recht om de bestelling te annuleren zijn in dit geval uitgesloten.
https://www.biqqelz.shop/faq-veelgestelde-vragen" target="_blank">https://www.biqqelz.shop/faq-veelgestelde-vragen