Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

willemhoving
willemhoving - 08-06-2022 12:41:36
Geldzaken & Recht

Bol

zo, u durft! bol beschuldigen van diefstal! dat is nogal wat! ik ben al vanaf dag 1 klant bij bol.com en ken de spelregels als geen ander. avondbezorging gebeurt alleen als u voor een bepaalde tijdstip uw bestelling plaatst (staat altijd vermeld) en vaak ook nog als het uit eigen magazijn komt. verkoop door derden via bol geeft deze garantie niet. daarom staat ook altijd bij een artikel wie de verkoper is. wat u wilt voor € 1,99 is gewoon onmogelijk... 3 producten, bij misschien wel 3 verschillende leveranciers. wat verwacht u voor 2 euro? (bij select lidmaatschap is bezorging trouwens altijd gratis, maar dat terzijde)... en ook zelfs met dat lidmaatschap op zak is gegarandeerde levering op dezelfde dag niet waterdicht. trouwens, de leverancier kan tot 22:00 's avonds leveren, indien nodig, via de bezorgdienst "redjepakketje".


ik ben echt een beetje verbolgen hoe u over een uiterst betrouwbare webshop schrijft. ik ben select lid, maar krijg echt niet altijd alle bestellingen dezelfde avond thuis bezorgd hoor, soms duurt het zelfs wel 2 werkdagen. so what? ik betaal geen verzendkosten, dat is al een pluspunt en spaar selectpunten voor elke bestelling, punten die automatisch door bol worden verwerkt middels korting. hoef ikzelf niks voor te doen.


en wat de reclame betreft...ook ik weet dat ze met het lid worden van select vertellen dat bestellingen plaats vinden op de dag en/of tijdstip die de klant past. natuurijk is dat niet altijd zo, zoals ik al zei.... alleen bij bestelling voor een bepaalde tijdstip en meestal ook nog voorradig vanuit hun eigen magazijn.u weet net zo goed als iedereen dat reclameblokken altijd mooier worden gemaakt dan de werkelijkheid is. 


dat u uw frustraties weergeeft als "diefstal" vind ik zeer ongepast. dat verdient bol niet. bekijk nog maar eens goed de bestellingen en welke verkoper de levering aan de deur bezorgt. have a break, take a kit kat, of zoals herman finkers zegt "kalm aan.... en rap een beetje".