Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Wi
Willem1950 - 09-06-2022 18:00:43
Geldzaken & Recht

Bol

ja het rommelt daar een beetje denk ik bij die bolle.


ik bestel een paar weken terug een set schroevendraaiers en twee sets precisie schroevendraaiers waarvan een een verjaarscadeau was.


de set schroevendraaiers de volgende morgen al binnen plus twee dozen met daarin levensmiddelen doosjes a 6 doosjes per set.


 


dus moet ik weer een retoursticker aanvragen met de bus naar het dorp hier om het in te leveren bij een postagentschap voor die lwee sets levensmiddelen dozen.
maar die precisiesetjes kreeg ik niet, wel beloftes dat ik op de hoogte gehouden zou worden van wie wat en waar.
twee weken later besluit ik die setjes te bestellen bij amazon en ja hoor in 36 uur worden ze geleverd.


wat denk je ik krijg bericht dat mijn zending opgestuurd gaat worden want ze waren mijn aanvraag kwijt, twee weken lang en maar wachten.


drie keer raden wat ik tegen ze gezegd heb en de jarige kreeg alsnog twee weken later zijn cadeautje, hij was er wel heel blij mee