Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 13-06-2022 14:53:57
Auto & Vervoer

Ik ben kentekenhouder, maar jurid. niet de eigenaar. ik wil ervan af!

Je hebt je raar in de nesten gewerkt. 
het begint al met het volgende:
als stelregel kunt u aanhouden dat degene die de auto bezit, de auto moet verzekeren. verzekert u de auto alsnog op naam van iemand anders en kom de verzekeraar daarachter? dan wordt u gezien als fraudeur en loopt u een groot risico bij schade. de verzekeraar zal dan niet uitkeren en het geld dat zij uitkeert aan de tegenpartij moet u terugbetalen aan de verzekeraar. bovendien komt u op een zwarte lijst te staan en wordt het afsluiten van een nieuwe autoverzekering heel lastig. doe dit daarom niet.
https://www.totaalbesparen.com/auto-op-naam-zetten-voor-iemand-anders/#:~:text=dat%20is%20niet%20mogelijk.,autoverzekering" target="_blank">https://www.totaalbesparen.com/auto-op-naam-zetten-voor-iemand-anders/#:~:text=dat%20is%20niet%20mogelijk.,autoverzekering
en de eigenar betaalt niet eens de verzekering? noch de boetes? ben je bang voor hem?
vraag eens advies aan een advocaat. advocaten hebben nog wel eens gratis inloopspreekuren.