Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

atlas1302
atlas1302 - 14-06-2022 11:57:47
Geldzaken & Recht

Beoodeling wao dmv. wia wetgeving

Beste,

niet zo mooi allemaal. werkezels moeten leiden en hebben vaak niet al te hoge opleidingen voor gespecialiseerde beroepen. ze zijn dus breed inzetbaar, en daar gaat uwv het juist om..ze kijken wat u nog wel kunt voor werk.

als u in de wao ben gestart dan blijft u daarin, u bent al een keer in 2018 verhoogt dus het ging een stuk minder met u. u bent al op jonge leeftijd gaan werken, en na 36 jaar ging het mis. u loopt dus al best een tijdje in de wao, en wat zeggen de specialisten van uw klachten? zij kunnen u ook ondersteunen, u heeft hun hulp nodig!

met de uwv stoeien heeft geen zin, zij bepalen en maken de spelregels uit. of dit correct is door een onafhankelijk partij te beoordelen, de ombudsman bijvoorbeeld of een rechter. dus u moet een onderbouwd en gegrond klacht indienen bij uwv, en met dat antwoord wat u krijgt stappen ondernernemen.