Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ge
George15963 - 15-06-2022 17:38:02
Geldzaken & Recht

Beoodeling wao dmv. wia wetgeving

Bedankt voor u reacties maar ik ben er helaas niet wijzer van geworden?
wat houdt dat in voor mij, ik heb sinds 1898 wao 25/35% sind 2018 wao 45/55% .
mag ik dan dmv wia wetgeving beoordeeld worden, dus wat is het inkomensverlies of omdat ik wao rechten heb moet ik dan via de oude wao wet beoordeeld worden, hoe ziek ben je en ben je wel/ niet zieker geworden?
en als ik het goed begrijp heeft eimand met een groot inkomen, hoge sociale posititie een grotere kans om afgekeurd te worden dan eimand die een minimum inkomen had terwijl ze beide bv. even ziek zijn? is dat dan niet meten in twee maten en discriminatie?
navraag doen bij een uwv. kun je net zo goed meteen van de dom springen, ze zijn helaas in mijn ogen heel onbetrouwbaar hierin.
ik hoop dat er iemand is die thuis s in de wao wetgeving en wat dat heden ten dagen inhoudt voor mensen die net als ik nog wao rechten hebben, of val ik tussen wal en schip?
nogmaals dank, vriendelijke groet!