Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 19-06-2022 17:37:35
Computers & Telefonie

Tele2 beschuldigd klant van wangiri

Er kan nimmer een rekening komen als uw moeder gebeld wordt. ze had zelfs de telefoon gewoon op kunnen nemen.

ik weet haast wel zeker dat uw moeder het nummer heeft teruggebeld en een nep bezettoon of nep dode lijn heeft gekregen, anders kan er geen rekening van € 150,- zijn. nieuwsgierigheid is niemand vreemd en al helemaal niet als je niet op de hoogte bent van deze oplichterspraktijken.

aanvulling: bellen naar ecuador kost 2,25 per minuut + een starttarief van € 0,06. aangenomen kan worden dat uw moeder zag dat ze een gesprek had gemist en het nummer is gaan terugbellen. vermoedelijk kreeg ze een nep bezettoon en heeft toen de verbinding niet verbroken, want bij een echte bezettoon wordt de verbinding automatisch verbroken, zo ook als je met iemand belt en de ander de verbinding verbreekt. u moet toch echt bij uw moeder zijn en niet bij tele2.