Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ar
Arnhem026 - 30-06-2022 14:04:14
Computers & Telefonie

Mobiel krediet

@grunn1  ik kan best de telefoon volledig betalen dat is het probleem niet. wilde het gewoon liever gespreid betalen. maar de aanbieder in dit geval kpn zegt dus niks te kunnen bepalen.

@henkdezevende  die regels om een telefoon via krediet te krijgen zijn er toch niet voor niks. dus dan is het heel krom dat je bij de bank wel 1500 krediet kan krijgen maar een telfeoon van €620,00 niet.

@panter22  rood staan word ook bij het bkr geregristreed. het rare vind ik gewoon dat kpn of een andere aanbieder niet kan vertellen waarom het geweigerd word en wanneer het wel geaccepteerd zou worden. kijk als het helemaal niet kan zeg dat dan gewoon dan koop ik hem en betaal ik hem gelijk. en anders zeg gewoon hoeveel krediet ze wel kunnen verlenen. ipv te zeggen ja dan moet u maar stapsgewijs een aanbetaling doen.