Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Iv
Ivo W - 02-07-2022 15:58:43
Huishouden & Energie

17 weken wachten op aansluitingen nieuwbouwhuis elektra en water

De wettelijke maximale termijn voor het aansluiten van nutsvoorzieningen is vanaf het moment van definitieve aanvraag 18 weken. u had dus vooraf rekening moeten houden met ongeveer vier maanden wachttijd. en in uw geval houden de netbeheerders zich dus netjes aan die termijn. dat is héél behoorlijk en netjes.

als u het allemaal te lang vind duren dan had u de aanvraag eerder moeten indienen. of als u die verantwoordelijkheid bij de aannemer heeft neergelegd: dan moet u uw beklag doen bij de aannemer. ook wanneer de aannemer door het te laat aanvragen van de nutsvoorzieningen niet optijd uw woning kan opleveren. dat kan u nog flinke financiële meevaller opleveren, indien de aanvraag de verantwoordelijkheid is van de aannemer conform uw overeenkomst.