Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 05-07-2022 22:18:50
Huishouden & Energie

Beging als woning verhuren/onjuiste akte

Neem contact op met www.eigenhuis.nl/contact/" target="_blank">vereniging eigen huis en wordt daar lid van indien u dat niet bent voor nadere juridische hulp die u m.i. echt nodig heeft. indien u een rechtsbijstandsverzekering heeft, schakel die dan in en een ander alternatief voor verkrijgen van juridische hulp is - het juridisch loket, tel. 0900 - 8020 (10 cent per minuut, met een starttarief van 4,5 cent plus uw gebruikelijke belkosten, tot een maximum van 12,50 euro, zie voor meer informatie https://www.juridischloket.nl/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl 

de vraag is zelfs of de ruimte die u noemt wel gebruikt kan en mag worden als woonruimte en het lijkt mij dat er in ieder geval sprake is van onrechgtmatig handelen door uw mede vve lid die overigens dan wel de meeste stemmen heeft. allemaal zeer merkwaardigt en dus: goede juridische bijstand is zeer aan te bevelene/gewenst.