Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

1paul
1paul - 08-07-2022 12:04:00
Huishouden & Energie

Mag ik “eigenaar appartement” een vriend laten logeren?

er moet niets, als deze persoon een briefadres heeft waar ie ingeschreven staat bij de gemeente is dat oke, dit is immers een tijdelijke situatie!


 


is er sprake van een permanente situatie is het verstandig dat deze persoon zich wel bij u inschrijft, beschrijf dan wel goed onder welke voorwaarden u dit doet en welk deel van de woning deze mag gebruiken!

de vve heeft u verder niets mee te maken mits deze persoon van u huurt, onderhuren mag, maar niet onder verhuren en zelf ergens anders gaan wonen.

let wel, u bent verantwoordelijk voor de gedragingen van deze persoon in het complex, gaat er bij. iets stuk door zijn toe doen moet u deze schade vergoeden en dit zelf regelen met deze vriend!

https://www.woonbond.nl/vraagbaak/kan-ik-huis-worden-gezet-ik-iemand-laat-inwonen" target="_blank">https://www.woonbond.nl/vraagbaak/kan-ik-huis-worden-gezet-ik-iemand-laat-inwonen