Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 12-07-2022 15:36:20
Geldzaken & Recht

Kan ik mijn erf deel afkopen

Gelet op de reacties van 'big boss' zoals ik nu lees en het feit dat zij een advocaat heeft ingeshakeld, neem snel  contact op met 

- het juridisch loket, tel. 0900 - 8020 (10 cent per minuut, met een starttarief van 4,5 cent plus uw gebruikelijke belkosten, tot een maximum van 12,50 euro, zie voor meer informatie https://www.juridischloket.nl/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl want dan is nadere rechtshulp echt nodig. in dit soort zaken kunnen advocaten erg slim proberen te zijn en de sitaties waar ik al over meldde hebben indertijd bij elkaar bij 10 jaar in beslag genomen. hopelijk komt het bij u niet zo ver en vindt u snel goede hulp die ook niet zo kostbaar behoeft te zijn.

die advovaat zal u nu wel benaderen maar herhaald: u heeft recht op alle informatie m.b.t. de afwikkeling door de executeur en als dat inderdaad achterwege blijft of incorrect blijkt te zijn is zij aanspreekbaar voor alle kosten. de 'kunst'is om in ieder geval dat dan heel erg duidelijk te maken resp. te doen maken.