Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
malty - 12-07-2022 16:34:34
Geldzaken & Recht

Kan ik mijn erf deel afkopen

wat moet die advocaat die uw zuster heeft ingeschakeld?
lijkt me dat het testament duidelijk is, u heeft recht op bepaalde zaken maar als deze er niet meer zijn geen enkele vergoeding.
gewoon afwachten wat komen gaat, het juridisch loket bellen heeft geen enkele zin, wat zou die voorstellen, ook een advocaat nemen? 
dat het huis is leeggehaald en inboedel verdwenen zegt niks, meestal moet je betalen om van de inboedel af te komen, kringloop misschien.
lik neem aan dat u uw zus om de nodige informatie wat betreft de nalatenschap hebt gevraagd en afwachten of uw zus alle informatie al heeft en u die ook krijgt.
kan me niet voorstellen dat de andere erfgenamen op een dure advocaat zitten te wachten die de zaak 10 jaar laat aan sudderen.
rustig afwachten zou ik zeggen.