Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Waarom geeft samsung geen garantie op mijn tv?

Tja, als al gezegd in de al geven reacties: op basis van de wetgeving zou u zich moeten richten tot de verkoper maar die blijkt niet meer te bestaan. als el-vidas de formele rechtsopvlger is zou daar mogekl nog wel'iets te halen zijn' maar dat zal u dan naar mijn mening in ieder geval erg veel moeite kosten en mogelijk ook onnodig extra geld.
u kreeg al een verwijzing van @miennaamishaaz waarvan ik u een rechtsteekse link gaf en waar spijtig genoeg voor u is af te leiden dat hier wel degelijk eerder waarschuwingen zijn gegeven. 


mogeloijk is er toch nog wel een oplossing als zal die u dan ook geld kosten: ga naar een tv reparateur en doe navraag wat de kosten van de reparatie zijn en indien dat meevalt, laat het repareren. (m.b.t. vervanging kan een kringloop winkel mogelijk ook een voordelige oplossing bieden).