Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 26-07-2022 22:33:17
Geldzaken & Recht

Scam beleggen in crypto

Hallo jozien wolthers , 

lees deze revieuw ,

google vertaling , 

wie zijn zij?


na een kijkje op hun website blijkt dat ze onder geen enkele regelgevende instantie vallen. dat is een grote rode vlag!! dat zou genoeg moeten zijn voor u om niet met hen te investeren. en ze werken ook met websites die "geautomatiseerde handelssoftware" aanbieden, wat een andere rode vlag is, omdat dit soort websites bekend staat om zijn oplichtingsschema's.


dus gsl markets is gewoon een andere niet-gereguleerde forex-makelaar, wat betekent dat de klanten niet worden beschermd, en het is zeer waarschijnlijk dat ze wegkomen met uw zuurverdiende geld en dat er geen regelgevende instantie zal zijn om hen verantwoordelijk te houden.

voor verdere informatie , klik op de rode regel . 
https://www.personal-reviews.com/2022/01/gsl-markets-review-gslmarkets-com-scam/" target="_blank">https://www.personal-reviews.com/2022/01/gsl-markets-review-gslmarkets-com-scam/ 

zijn gevestigd in bulgarije , city of plovdiv 4006 , region plovdiv , plovdiv municipality, izotchen ( eastern ) municipal district, 32 elba street floor 5 apt: 14 
geregistreerd op 31 - 5 - 2022 , amper 56 dagen oud .