Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Me
Mevrouw Theepot - 28-07-2022 19:05:38
Geldzaken & Recht

Werkgever wil van mij af maar doet moeilijk over opzegtermijn

Dank heremietkreeft en sjoppy.

sjoppy, precies wat er staat in jouw linkje, er is nooit eerder een gesprek geweest, laat staan met verslaglegging waarin disfunctioneren aan de orde is gekomen.
dat is eventueel aan te tonen. dus met de link kan ik in ieder geval daarop heel veel, 

heremietkreeft, deze advocaat is gespecialiseerd in arbeidsrecht, zegt hij.
ik vind het ook een raar verhaal want bij een vso gaan ze aardig nat bij de rechter, omdat er dus geen verslaglegging is van disfuntioneren, alleen goed functioneren en er is geen verbetertraject in welke zin dan ook gegeven.

echter, ik wil gewoon weg, dat is voor alle partijen het beste.

probleem is dus dat huidige werkgever mij kán vasthouden - aldus de advocaat - omdat er juridisch gezien gewoon 3 maanden staat en men kan verlangen dat ik nog les geef omdat men mogelijk nog geen nieuwe docent heeft gevonden. ik geef een redelijk algemeen vak, namelijk onderzoeksvaardigheden, dus niet heel specialistisch voor het domein en dus een moeilijk vindbare docent.