Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 01-08-2022 11:20:24
Elektronica & TV

Geen reparatie maar wel kosten

Hallo sungsam , 

wat zijn onderzoekskosten?

als u iets laat repareren, is vaak niet meteen duidelijk wat er precies mis is met het product. daarom is het normaal dat de reparateur eerst onderzoek doet. daarna kan hij beter inschatten wat er precies moet gebeuren. en hoeveel dit gaat kosten. voor dit onderzoek mag de reparateur onderzoekskosten in rekening brengen. dit moet hij vooraf aan u melden.


blijkt uit het onderzoek dat het product niet gerepareerd kan worden? of wordt de reparatie zo duur dat u besluit om het product niet te laten repareren? dan mag de reparateur u nog steeds de onderzoekskosten in rekening brengen. maar alleen als hij dat vooraf heeft gemeld. 

voor verdere informatie , klik op de rode regel . 

https://www.consuwijzer.nl/garantie-reparatie-geld-terug/gekocht-maar-kapot/moet-ik-altijd-voorrijkosten-en-onderzoekskosten-betalen" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/garantie-reparatie-geld-terug/gekocht-maar-kapot/moet-ik-altijd-voorrijkosten-en-onderzoekskosten-betalen