Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

atlas1302
atlas1302 - 01-08-2022 12:05:24
Elektronica & TV

Geen reparatie maar wel kosten

Om welk apparaat gaat het eigenlijk, samsung heeft er veel van. soms moet iets uitelkaar om te zien wat het defect is, de winkelier waar u het heeft gekocht kan al een behoorlijke inschatting geven. of zelfs een handige harry.
ik zit met een wasmachine van lg, helemaal niet oud, en ook die moet open om de oorzaak te vinden ''trouble shooting''. nu ben ik een broertje van harry en kan het zelf, maar een monteur heeft daar toch tijd aan en dat kost geld.en dat onderdeel is stikmoeilijk te krijgen hier op het eiland. grrrr.

maar bij u gaat het anders, u krijgt een prijsopgave (voor wat?  reparatie?)  waarvoor u moet toestemmen. dan krijgt u het ongerepareerd terug vanwege niet beschikbare onderdelen.

het moet dus wel een ontzettend oud apparaat zijn, want doorgaans zijn er plenty onderdelen te krijgen over heel de wereld. even zoeken en googlen met partnummers, en hup daar ligt het op de plank. misschien een beetje te duur dat onderdeel, dat u aangeraden wordt om een nieuwe te kopen.