Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

La
Ladyday21 - 01-08-2022 15:06:23
Geldzaken & Recht

Wat mag mijn oude huurbaas inhouden op borg?

De dingen die u opnoemt, zijn mijns inziens geen reden tot inhouden borg.

kalkaanslag - netter was natuurlijk om het (zoveel) mogelijk schoon te maken, maar reden tot inhouden borg...nee

schimmel op de muur - u heeft het gemeld en de huisbaas vond het kennelijk niet nodig de oorzaak van de schimmel te achterhalen, dus nee ook geen reden om borg in te houden.

magnetronknop - nee, is gewoon slijtage door gebruik. ik neem aan, dat u ook voor het gebruik van de magnetron betaald heeft in de huur. de magnetron is ook minstens 4 jaar oud.

maar als u "problemen" verwacht, misschien een bedrag in uw hoofd nemen, wat u zelf redelijk vindt.... zeg, 50 euro, voor schoonmaakmiddel + een uurtje poetsen op de kalkaanslag, voor de huisbaas. als hij honderden euro's wil inhouden, terwijl er verder dan de dingen, die u noemt niets is, dan is dat sowieso buiten proportie.