Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 01-08-2022 15:27:27
Elektronica & TV

Geen reparatie maar wel kosten

Op zich jammer en hoe dan ook is van belang hoe oud het apparaat is met daarbij dan de opmerking of de wettrelijke garantieregeling mogelijk aan de orde zou moeten zijn hetgeen in ieder geval betekent dat u met het probleem naar de verkioper had moeten gaan en niet naar de fabrikant. tevens is dan een te verwachten redelijke levensduur aan de orde.

ik adviseer u om nu verdere problemen waaremee ik nadere incasso kosten te voorkomen de factuur wel te betalen!
men heeft voldaan aan uw opdracht om reparatie na te gaan met toch helaas voor een minder gewenste resultaatmelding  van de reparateur. 

de verwijzing die @marita5 al gaf is ook gebaseerd op de wettelijke garantie regeling waarvan ik u nu de wetteksten geef: 

https://www.ictrecht.nl/blog/wettelijke-garantie-wat-is-dat" target="_blank">wettelijke garantie, wat is dat? (ictrecht.nl)


 


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/17.html" target="_blank">www.wetboek-online.nl/wet/bw7/17.html


 


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/18.html" target="_blank">www.wetboek-online.nl/wet/bw7/18.html


 


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/20.html" target="_blank">http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/20.html   en evt verder t/m art 25  en dit: voor juridisch advies kunt u zich ook wenden tot:

- het juridisch loket, tel. 0900 - 8020 (10 cent per minuut, met een starttarief van 4,5 cent plus uw gebruikelijke belkosten, tot een maximum van 12,50 euro, zie voor meer informatie https://www.juridischloket.nl/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl  hoewel ik denk dat het antwoord dan niet veel anders zal zijn.