Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
mof - 01-08-2022 16:00:02
Geldzaken & Recht

Wat mag mijn oude huurbaas inhouden op borg?

Schimmel en kalkaanslag: koop wat goedkope verwijderaars zodat het op de dag van keur en sleuteloverdracht er goed uit ziet. wat er daarna gebeurt is dan uw zaak niet meer.
vwb. de knop van de magnetron: bij mijn magnetron thuis doet die het ook na 7 jaar nog gewoon goed. of dit normale slijtage is weet ik niet. maar als het een apparaat is dat u heeft meegehuurd had u dit eerder moeten aangeven, op het moment dat u zich realiseerde dat de knop niet meer goed werkt. u hurt het apparaat van uw huisbaas mee dus die is in principe verantwoordelijk voor het onderhoud danwel vernieuwing. u bent/wordt verantwoordelijk voor de schade die is ontstaan door het niet melden. dat kan een discussie opleveren.
voor de vervanging van de magnetron mag de huisbaas een bedrag achterhouden.