Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 03-08-2022 14:24:58
Auto & Vervoer

Aansprakelijk gesteld voor niet gemaakte autoschade

Heeft u bij aanvang van de huur duidelijk foto's gemaakt van de staat waarin u de auto ontving en ook van het moment dat u de auto weer inleverde? zo niet, dan ondanks de verschillende adviezen die daarover worden gegeven o.a. door de anwb zie ik het somber voor u in, (en later aangepast  heeft u die bewijzen wel of ander afdoende bewijs  dan staat u m.i sterk en  daar voor heeft u een advocaat  ingschakeld!).

heeft u o.a. de bedoelde foto's wel als bewijs, 'laat ze dan maar komen en reageer niet en betaal dus ook niet. het wordt anders indien men er toe overgaat om een echte deurwaarder in te schakelen die u een exploit voor een oproep bij rechtspraak komt betekeken. dan is het van uiterst belan om wel te reageren naar de kantonrechter en ook op de zitting te verschijnen . met al uw bewijzen die u heeft. zo u dat niet zou doen is het risico van een bij verstekveroordeling veel te groot. bij wel verschijnen en goed uw woord doen en zeker als u afdoende bewijs heeft zal m.i. de rechter in uw voordeel besluiten.

u geeft aan al een advocaat te hebben ingeschakeld en die zal het werk dan voor moeten (kunnen) doen en naar ik aanneem het zelfde stellen zoals ik hier voor deed. handel nu u een advocaat heeft ingeschakeld niet op eigen houtje tenzij u eventueel en onverhoop gaat ondervinden dat uw belang niet goed wordt behandeld. in dat geval geldt dan dat u tegen de advocaat een klacht kunt indienen bij de deken.