Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 08-08-2022 16:17:43
Geldzaken & Recht

Collega heeft gouden oorbellen kwijtgemaakt. hoe krijg ik mijn geld hiervoor?

U kunt uw collega aansprakelijk stellen en vergeoding vorderen. maar of dat zinvol is vraag ik mij in rede af. ik raad dat dan ook ten sterkste af.

hetgeen wel te doien is is de wassaerij in kwestie benaderen, zomogelijk schriftelijk, omdat de gouden oorbellen toch echt bij de wasserij gevonden zouden moeten zijn resp. bij controle van het wasgoed uit de broekzak verwijderd. uw collega kan u daarbij behulpzaam zijn door uw probleem te bevestigen aan de eigenaar van de wasserij. indien de werkbroek retour kwam zonder oorbellen kan het niet anders zijn dan dat ze zijn achtergebleven in de wasserij. 

zie m.b.t. eventueel 'te nemen actie ten opzichte van de wasserij: voor juridisch advies kunt u zich ook wenden tot:

- het juridisch loket, tel. 0900 - 8020 (10 cent per minuut, met een starttarief van 4,5 cent plus uw gebruikelijke belkosten, tot een maximum van 12,50 euro, zie voor meer informatie https://www.juridischloket.nl/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl  waar ook wel een te benutten briefvoorbeeld is te vinden