Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 13-08-2022 13:59:52
Winkels & Webshops

Bikini gekocht, kaartjes er nog aan en mag hem niet ruilen. vanwege hygiëne en c

Hallo annemarij86 , 

lees deze informatie eens door , klik op de rode regel . 

https://www.consuwijzer.nl/garantie-reparatie-geld-terug/gekocht-maar-niet-tevreden/anders-dan-verwacht" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/garantie-reparatie-geld-terug/gekocht-maar-niet-tevreden/anders-dan-verwacht 


ik heb het product gekocht in een gewone winkel

bij veel winkels mag u een aankoop binnen een bepaalde tijd ruilen. maar dit mag niet altijd. in een gewone winkel is ruilen geen recht. de verkoper mag zelf kiezen of hij dat accepteert. een verkoper is in een gewone winkel niet verplicht om een product terug te nemen als u het toch niet wilt hebben. behalve als het https://www.consuwijzer.nl/garantie-reparatie-geld-terug/gekocht-maar-kapot/wat-zijn-mijn-rechten" target="_blank">als het product kapot is.