Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 14-08-2022 16:56:38
Auto & Vervoer

Weten jullie wat een elektrische fiets ongeveer kost?

Ja, de mijne , een vouwfiets heeft € 990,0 gekost (aanbieding omdat de bedoelde koper niet kwam opdagen en de winkel ophield te bestaan) . ik zag gisteren een aanbieding bij een fietswinkel voor een 'gewone' ad € 1.199,00. eenzellfde voor mijn echtenote € 1.100,oo (ggeen bijzondere aanbieding).  er zijn ook fietsen die meer dan € 3.000 kosten en is het dus een kwestie van zelf een aantal fietswinkels nagaan, kijken wat men heeft, ook aan aanbiedingen en wat de capaciteit is (zoals het bereik met de aanwezoge accu en dat dan op basis van hetgeen uzelf wenst. 

ik kan begrijpen dat u door de prijsverschillen het spoor bijster bent maar herhaald, doe zelf onderzoek bij een winkel en op basis van wat uw wensen zijn en vergelijk. er zijn fietswinkels die meerdere merken dus een goede sortering aanbieden.