Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 16-08-2022 18:32:51
Huishouden & Energie

Heeft iemand ook slechte kwaliteits-boretti messen van albert heijn gekocht?

Ben je met de punt van het mes aan het hakken geweest? een stenen snijpank is niet geschikt voor een keukenmes.
is het  door de foro dat het mes zwart is? https://www.knivesandtools.nl/nl/ct/keuzehulp-snijplanken.htm" target="_blank">
https://www.knivesandtools.nl/nl/ct/keuzehulp-snijplanken.htm
uit de link:

materiaal van de snijplank

er worden diverse materialen gebruikt voor het maken van snijplanken. er zijn snijplanken van hout, kunststof, glas, steen of een mix van houtpulp en hars. we bespreken kort de meest gebruikte materialen.


glas of steen

om beschadiging aan een keukenmes te voorkomen, en dan hebben we het over het bot worden van de snede, is het van belang dat het materiaal van de snijplank zachter is dan het mes. daarom maken snijplanken van hout en kunststof je messen niet bot. harde snijplanken van glas of steen daarentegen wel. ze zijn makkelijk schoon te maken maar bij elk contact treden er direct beschadigingen op aan de snede. daarom vinden wij een snijplank van glas of steen niet geschikt en adviseren wij deze enkel te gebruiken als https://www.knivesandtools.nl/nl/ct/snijplanken.htm?category=8545d6ea-9a28-4af2-b1b7-d7bdddf02bfc" target="">serveerplank.