Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kama - 18-08-2022 17:16:09
Auto & Vervoer

Weten jullie wat een elektrische fiets ongeveer kost?

We hebben nu een jaar of 8 elk een batavusfiets. met bosch-middenmotor, van destijds ruim € 2000 per fiets. met een accu kunnen we ongeveer 120 km doen (minstens), als we rijden op de stand tour (uit-eco-tour-sport-nogiets) .
het grootste probleem dat ik heb met de fiets is de opstap, die is erg hoog (ik ben 1m63), ze hadden geen lagere frames of kleinere wielen destijds. 
een ander probleem is het gewicht van de fiets. als je op mul zand rijdt wil het achterwiel makkelijk wegglijden bij mijn eigen relatief lage gewicht van 57 kilo. omdat die fiets zo zwaar is is het dan lastig om hem te kunnen "houden", dus dan kan je vrij makkelijk met fiets en al ondersteboven gaan. dus mocht u al zwakkere spieren hebben nu, dan zou het nog lastiger kunnen zijn.
verder zijn we erg gelukkig met deze fietsen.