Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 21-08-2022 10:38:46
Geldzaken & Recht

Post.nl en service

Toch nog een opmerking dat bestellingen vanuit het buitenland niet uitsluitend in nederland door post nl worden bezorgd. dat kan via alle bekende bezorgdiensten zoals o.a dhl, upc, gls, fed ex en indien het uit een niet eu land komt gelden ook voor hen de douaneregels en rekenen afhandelingskosten aan. (is het een idee dat u zelf eens nagaat of er verschil is in die afhandelingskosten als genoemd op de facturen die u dan ontvangt?)

https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/internetaankopen/internetaankopen" target="_blank">https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/internetaankopen/internetaankopen  en frappant lijkt het mij dat men dit bij postnl juist doet op basis van service (en beperking van de afhandelingskosten indien u aan hun verzoek voldoet..