Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 22-08-2022 13:30:31
Winkels & Webshops

Klacht over edelcollecties

Evenals @borgqueen: zend een brief, aangetekend en stel daarin dat u per onmiddelijk stopzetting vodert van toezending en zend hetgeen u ongevraagd ontving terug en zorg dat u daar bewijs van heeft (van het terugzenden). indien u dat niet doet kan aan u worden verweten dat u niet heeft betaald voor iets dat u wel in uw bezit heeft. dat ondanks het feit dat u nu een link geef waaerin vanuiut een advocatenkantoor wordt gesteld dat u niets behoeft te doen aangezein ongevraagd verzenden verboden is. https://www.valkenburghadvocaten.nl/2019/02/19/ongevraagd-pakket-ontvangen/#:~:text=dit%20wordt%20ongevraagde%20toezending%20genoemd%20en%20is%20verboden,bedrijf%20bij%20uw%20naam%20en%20adres%20is%20gekomen." target="_blank">https://www.valkenburghadvocaten.nl/2019/02/19/ongevraagd-pakket-ontvangen. dat is evenwel vooral gebaseerd op 'de vraag' hoe men aan het adres komt'maar in deze casus heeft u dat zelf gegeven.

zo er onverhoopt wordt gerageerd dat er toch sprake zou zijn van een abonnement dient men dat wel te bewijzen. 

ik zie inmiddels dat u niet de eerste en enige bent (naast al @borgqueen) https://www.klachtenkompas.nl/bedrijf/edel-collecties/details?companyid=57716562-d95a-46eb-9e40-cf0e906be3ae" target="_blank">https://www.klachtenkompas.nl/bedrijf/edel-collecties/details?,  dat aanvullend op de ook al door @marita5 gegeven verwijzingen.  hoe dan ook, m.i. niet betalen en laat u zo men zou vorden ook niet intimideren.