Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sw
swat1500 - 24-08-2022 23:39:28
Vakantie & Reizen

Slechte service vrbo

In de voorwaarden van vrbo staat dat als u niet binnen 60 dagen een antwoord van hen krijgt een klacht in kan dienen bij de geschillencommissie. het is mij echter niet direct duidelijk of vrbo is aangesloten bij de geschillencommissie. op de site van de geschillencommissie wordt alleen de anvr genoemd en uit de site van vrbo blijkt niet direct dat zij bij de anvr zijn aangesloten. de anvr wordt ook niet in de voorwaarden van vrbo benoemd. u zult dus bij de geschillencommissie moeten informeren of zij ook geschillen met vrbo behandelen.
vrbo zelf is in ierland gevestigd. de vraag is of u dan wel in nederland kan procederen. het juridisch loket kan u mogelijk verder informeren.