Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 26-08-2022 09:31:47
Winkels & Webshops

Budbee pakketbezorger

Identificeren met bankpas? dat izou ook naar mijn mening  frauduleus kunnen zijn. indentificeren doet men met id kaart, papoort of rijbewijs (en bij het ov kaar met ov pas op e-ticket. nooit met een bankpas!  daarbij is voor zover ik het kan nagaan is budbee is eeb bezorger die bezorgdt wat bij een koper is besteld en ik zie daar helemaal niets over de door u genoemde identificatiemanier. zie o.a. https://shops-united.nl/vervoerders/budbee/" target="_blank">https://shops-united.nl/vervoerders/budbee/

u kunt dit vfermoeden kenbaar maken bij zie: https://www.fraudehelpdesk.nl/fraude-melden/" target="_blank">https://www.fraudehelpdesk.nl/fraude-melden/  meld dat dan wel als vermoeden van .... . 

bij deze site zie ik wel vrijwel goede reviews maar herhaald, de vraag m...b.t. de identificatie komt (ook) op mij bijzonder vreemd over.